Blokker start verkoop van meubels van webwinkel in nieuw ingerichte winkel in Muiden

Blokker

Amsterdam, 24 november 2022

Vandaag is de heropening van de Blokker winkel aan de Pampusweg 6 in Muiden, die na een grondige verbouwing, helemaal opnieuw is ingericht qua lay-out en sfeer. Bijzonder in deze winkel is de samenwerking met meubel(web)winkel Vince Group. Behalve dé bestemming voor assortiment op het gebied van koken, tafelen en huishouden is de winkel daarmee ook een showroom voor het woonassortiment van de Vince Group.

Verdere integratie online en offline
De Vince Group biedt al vele jaren meubels onder de merken Dimehouse, Livin24 en Bronx71 aan op Blokker Connect – het platform van Blokker waarop ruim 350 verkopers meer dan 800.000 artikelen aanbieden via Blokker.nl.

Deze online samenwerking wordt nu dus uitgebreid naar de fysieke winkel. In de winkel is een showroom met meubels van de Vince Group ingericht, die zijn gestyled met Blokker eigen assortiment producten. De meubels kunnen door klanten via een QR code met hun mobiele telefoon direct op Blokker.nl worden besteld en worden vervolgens thuisbezorgd.

De pilot loopt vooralsnog 6 maanden. Bij succes volgen er wellicht meer Blokker winkels die de meubels gaan verkopen.

“Met deze samenwerking laten wij wederom zien dat wij commerciële kansen benutten om relevant en vernieuwend te zijn”, aldus Jeanine Holscher, CEO van Blokker. “Wij willen  daarbij onze klanten blijven verrassen en inspireren met nieuwe producten en trends. Bezoekers aan onze winkel in Muiden kunnen hun woon- en eetkamer volledig inrichten: Van een eettafel met stoelen samen met een mooi Blokker servies, bestek en kaarsen tot een bank of fauteuil met bijpassende kussens en plaid. Zo bieden wij dé complete winkelervaring!”

 

Als meubelproducent is de groeiende aandacht die Blokker voor onze branche heeft een interessante. De mogelijkheid om samen met Blokker een pilot te draaien grijpen we daarom met beide handen aan, zegt Vincent Kleine, CEO van Vince Group. “Via onze consumenten labels Dimehouse, Livin24 en Bronx71 brengen we een divers assortiment meubelen in diverse stijlen en prijsniveaus, wat goed past bij de visie van Blokker. We verbinden onze namen graag aan Blokker en doen er alles aan om de pilot tot een succes te brengen.”

 – Einde Persbericht –

Over Blokker
Blokker heeft in Nederland een netwerk van meer dan 400 winkels inclusief ruim 50 franchise filialen, een webshop met een assortiment van meer dan 500.000 artikelen en ruim 4.000 werknemers. Blokker is al meer dan 125 jaar de voordelige specialist op het gebied van koken, tafelen en huishouden met een breed assortiment huishoudelijke artikelen van onderscheidende merken en vernieuwende producten van kwaliteit tegen een goede prijs. Het hoofdkantoor van Blokker is gevestigd in Amsterdam. Het distributiecentrum van Blokker telt ruim 100.000 m2 en is gevestigd in Geldermalsen. Voor meer informatie: www.blokker.nlhttp://www.blokker.nl/

Over Mirage Retail Group
Over Mirage Retail Group Mirage Retail Group (Mirage) is het retailplatform achter de vertrouwde en vernieuwende winkelformules Blokker, Intertoys, BCC en Miniso in Nederland. De winkelformules van Mirage tellen ruim 8,000 werknemers. Mirage wil een positieve impact op de Nederlandse retailmarkt hebben, door met relevante, vernieuwende en toekomstbestendige winkelformules de markt te verrassen. Op deze manier maken wij het dagelijkse leven van onze klanten leuker, makkelijker en duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie: www.mrg.nl    

Over Vince Group
Wij geloven in onafhankelijkheid! Het in handen krijgen en beheren van de gehele keten heeft ons als Group oneindig veel mogelijkheden gegeven. We kunnen daarom snel en flexibel bouwen aan onze dromen; wij zijn immers onze eigen leverancier en klant!

Onze verkopen richten zich zowel op de B2B, B2C als B2D markten in inmiddels tien Europese landen. Met drie eigen productielocaties, een groothandel met acht locaties, eigen internationale E-commerce platforms en eigen winkels is de Vince Group een hard groeiende meubel-octopus.

Vanuit onze eigen fabriek in China worden razendsnelle leveringen gegarandeerd en is er volledige controle op de kwaliteitsbewaking. Door enorme voorraden in meerdere magazijnen kunnen alle orders dezelfde dag nog op transport. De snelle groei wordt grotendeels gerealiseerd door onze eigen merken; Dimehouse, Livin24 & Furnwise. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 85 in China, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities! www.vincegroup.nl

Contact Blokker
Barbara van der Werf
+31 (0)6 82 95 22 57
barbara.vanderwerf@blokker.nl

Contact Vince Group
Rik Siepel
+31591 750 492
rik.siepel@vincegroup.nl

https://a.storyblok.com/f/173073/x/2460d80ef7/persbericht-blokker_muiden.pdf